Apartamente noi de vanzare Viilor
Adresa: Strada Doctor Constantin Istrati, Sector 5, Bucuresti

Prezentare ansamblu rezidential

Programează o vizită / Cere ofertă

 

Localizare pe hartă

Stadiul Lucrărilor Noiembrie 2022

Facilităţi

 

Apartamente noi - Novum Viilor

Am demarat lucrarile pentru a livra in timp util si la cel mai inalt standard de calitate, cel mai nou si modern ansamblu rezidential din sud-vestul Capitalei – NOVUM VIILOR.

Novum Viilor se va dezvolta pe o suprafata de 16 000mp în apropiere de centrul capitalei și va cuprinde un total de 536 apartamente(garsoniere, duplex, 2 si 3 camere) cu un regim de inaltime S+P+11E+et.12, si un numar de 651 de locuri de parcare.

Viitorii propietari vor beneficia de multiple cai de acces in complex,o cladire de birouri, o cladire de serivicii ce va detine o gradinita si o sala de fitness, un supermarket in incinta complexului, zone verzi special amenajate, spatii generoase, compartimentari inteligente și finisaje premium.

Imprejurimile noului ansamblu VIILOR permit o gama larga de activitati, doar 4 minute va despart de o sedinta de shopping in Liberty Mall sau de o plimbare in Parcul Carol, aflat la 5 minute departare. Complexul are o localizare excelenta, fiind in proxima vecinatate a zonelor de birouri Carol, Piata Unirii, aproape de puncte de interes importante, precum scoli, universitati, clinici medicale, centre comerciale, iar mijloacele de transport in comun sunt foarte usor de accesat: metrou: statia Eroii Revolutiei la 10 minute , autobuz (173, 232, 107), tramvai (1, 25, 47).

METROU EROII REVOLUTIEI - 800 m

PARCUL CAROL- 450 m

LIBERTY CENTER - 800 m

PALATUL PARLAMENTULUI – 1.7 km

PIATA UNIRII- 2.1 km