Apartamente noi de vanzare Novum Politehnica Corp C2

Prezentare ansamblu rezidential

Programează o vizită / Cere ofertă

 

Localizare pe hartă

Facilităţi

 

Stadiul Lucrărilor Octombrie 2022

 

Apartamente 2 camere

Un nou complex rezidential Novum Invest

Bine ati venit la NOVUM-POLITEHNICA, cel mai nou complex rezidential din zona UNIVERSITATII POLITEHNICA DIN BUCURESTI, situat in Bulevardul Iuliu Maniu nr. 6R, Sector 6.

NOVUM BUSINESS INVEST a demarat lucrarile pentru a livra in timp util si la cel mai inalt standard de calitate, cel mai nou si modern ansamblu rezidential – NOVUM POLITEHNICA.

Proiectul va propune mai multe tipuri de apartamente, atat garsoniere cat si apartamente cu 2 si 3 camere, precum si apartamente de tip penthouse cu doua dormitoare.

DE CE SA VA ALEGETI UN APARTAMENT IN NOVUM POLITEHNICA?

In primul rand, pentru ca aveti o garantie a calitatii. Novum Invest este o companie cu o experienta de peste sapte ani in domeniul imobiliar si un dezvoltator cunoscut in special pentru profesionalism. Printre cele mai populare proiecte de ansambluri rezidentiale puse la dispozitia clientilor Novum sunt cele din SPLAIUL INDEPENDENTEI si LACUL MORII. Serviciile de top pe care le oferim clientilor nostri ne fac alegerea potrivita pentru a lasa in mainile noastre alegerea unui camin perfect pentru dumneavoastra si familia pe care ati intemeiat-o.

In al doilea rand apartamentele din acest complex au numeroase avantaje, acestea sunt mai luminoase si mai spatioase, iar finisajele vor satisface chiar si cele mai exigente gusturi si standarde, mai ales ca fiecare rezident si le poate alege dupa bunul plac. Atat gresia si faianta cat si parchetul provin de la producatori internationali de renume, iar tamplaria vine cu perioada de garantie si service, astfel incat nu veti mai avea grija reparatiilor prin casa.

Imprejurimile noului ansamblu NOVUM-POLITEHNICA permit o gama larga de activitati, de la vizitat Gradina Botanica a capitalei, la alergat in Parcul Grozavesti, de la mersul la sala pana la relaxarea la o cafea, un pranz sau o sedinta de shopping in Afi Palace Controceni.

Sunteti aproape de puncte de interes importante, precum scoli, universitati, clinici medicale, AFI BUSINESS PARK, iar mijloacele de transport in comun metrou, autobuz sunt foarte usor de accesat.

METROU POLITEHNICA - 350 m
PARCUL GROZAVESTI - 450 m
AFI PALACE COTRCENI – 583 m
AFI BUSINESS PARK – 600 m
GRADINA BOTANICA – 818 m
THE BRIDGE – 1,4 KM
PARCUL CISMIGIU – 3,5 KM

In al treilea rand, nu vom percepe nici un comision de achizitie, iar pentru apartamentele noi din NOVUM-POLITEHNICA, Novum Invest va ofera mai multe modalitati de plata, precum plata Cash, credit ipotecar sau credit "Prima Casa".

Intrucat este un proiect nou inca in dezvoltare, echipa Novum Invest urmeaza sa posteze mai multe detalii si informatii, precum si poze cu apartamentele noi din NOVUM-POLITEHNICA, in viitorul cel mai apropiat. Pentru mai multe detalii si informatii despre apartamentele noi din ansamblul rezidential, personalul Novum Invest va sta oricand la dispozitie, la numarul de telefon 0722.434.557 / 0723.551.494 sau la adresa de e-mail contact@novum.ro.

Cu noi, aveti siguranta ca veti beneficia de caminul mult visat, in zonele de interes ale capitalei.