Despre noi

Apartamente finalizate
Apartamente in lucru
Proiecte finalizate
Ani experienta
Proiecte in lucru
Proiecte viitoare

Novum Invest este un dezvoltator imobiliar de succes, cu o experienta de 10 ani pe piata din Romania. Oferta de locuinte pe care o punem la dispozitie este diversa, pornind de la garsoniere noi si pana la apartamente decomandate de 2 si 3 camere in diferite zone ale Bucurestiului. Ansamblurile rezidentiale din gama Novum Invest se adreseaza atat celor care doresc sa locuiasca in zona de business a capitalei, cat si celor care doresc sa traiasca departe de aglomeratia centrala. Locuintele sunt situate in zone precum Splaiul Unirii, Ion Minulescu, Prelungirea Ghencea 247 si Prelungirea Ghencea 71.

Pentru ca suntem dezvoltator imobiliar, oferim tuturor clientilor oportunitatea de a achizitiona imobile cu 0% comision. Mai mult decat atat, in ansamblurile noastre rezidentiale din locatiile Nerva Traian si Prelungirea Ghencea, punem la dispozitie catre vanzare sau inchiriere spatii comerciale de tip open space, compartimentate la cerere. Acestea pot fi folosite drept spatii de activitate pentru saloane de infrumusetare, clinici medicale, sali de fitness, farmacii, supermarketuri, locuri de joaca sau multe altele.

De ce sa alegi Novum Invest?

Experienta bogata in domeniu este cea mai buna recomandare pentru serviciile de calitate pe care le oferim. In ultimii ani, am cunoscut o ascensiune puternica pe piata imobiliara din Bucuresti, cu peste 3000 de apartamente vandute in cele 14 proiecte finalizate pana acum. Pasiunea pentru ceea ce facem si profesionalismul cu care lucram la fiecare proiect ne ajuta sa oferim succes fiecarei familii sau fiecarei persoane spatiul de locuit ideal.

Ansamblurile rezidentiale pe care le-am finalizat, precum si cele in curs de dezvoltare, sunt printre cele mai moderne proiecte din Bucuresti. La Novum Invest construim locuinte de calitate, cu o structura de rezistenta consolidata, indeplinindu-le tuturor locuitorilor nevoile si preferintele! Astfel, clientii care vor opta pentru ansamblurile rezidentiale Novum Invest din Bucuresti aflate in zonele Prelungirea Ghencea, Nerva Traian, Splaiul Independentei sau 13 Septembrie, vor beneficia de oportunitatea de a alege finisajele in functie de preferinte. Gama noastra de produse si materiale de constructii este foarte varianta, tocmai din dorinta de a-ti oferi locuinta mult visata!

Nu in ultimul rand, facilitatile din apropierea oricarui complex rezidential Novum Invest va vor oferi accesul rapid catre mijloace de transport, parcuri, centre comerciale, supermarketuri si multe alte locatii utile activitatilor din viata de zi cu zi!

Unul dintre avantajele pe care le oferim clientilor nostri reprezinta posibilitatea de a achizitiona o locuinta de vis cu cele mai accesibile preturi. Acest lucru este posibil datorita faptului ca suntem dezvoltator imobiliar si nu percepem comision. De asemenea, achizitionarea si inchirierea imobilelor pot fi realizate in conditii optime, printr-o varietate de modalitati de plata. Aceste facilitati importante vin in beneficiul clientilor, totul pentru ca oricine sa aiba sansa de a-si gasi locuinta mult visata.