Apartamente noi de vanzare Complex Politehnica

Prezentare ansamblu rezidential

Programează o vizită / Cere ofertă

CAPTCHA

Sunt de acord cu termenii si conditiile

 

Localizare pe hartă

Facilităţi

Duplex

Un nou complex rezidential Novum Invest

Am demarat lucrarile pentru un nou imobil Complex Politehnica din Sectorul 6 al Capitalei pentru care estimam termen de finalizare Martie 2021.

Ansamblul de locuinte va fi structurat 2S+P+5E+6E retras+7E retras (duplex) si va include o zona de spatii comerciale la parter. Locurile de parcare au fost calculate si proiectate conform HCGMB 66, atat pentru cele doua subsoluri, cat si la parterul imobilului, unde parte dintre acestea vor fi in sisteme Klaus Single Vario 2061.

Proiectul va propune mai multe tipuri de apartamente, atat garsoniere cat si apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, precum si apartamente de tip duplex cu 2 sau 3 dormitoare.

Apartamentele din acest complex au numeroase avantaje, acestea sunt mai luminoase si mai spatioase, iar finisajele vor satisface chiar si cele mai exigente gusturi si standarde, mai ales ca fiecare rezident si le poate alege dupa bunul plac. Atat gresia si faianta cat si parchetul provin de la producatori internationali de renume, iar tamplaria vine cu perioada de garantie si service, astfel incat nu veti mai avea grija reparatiilor prin casa.

De ce sa va alegeti un apartament in noul nostru Complex Politehnica?

In primul rand, pentru ca aveti o garantie a calitatii. Novum Invest este o companie cu o experienta de peste sapte ani in domeniul imobiliar si un dezvoltator cunoscut in special pentru profesionalism. Printre cele mai populare proiecte de ansambluri rezidentiale puse la dispozitia clientilor Novum sunt cele din Splaiul Independentei si Prelungirea Ghencea. Serviciile de top pe care le oferim clientilor nostri ne fac alegerea potrivita pentru a lasa in mainile noastre alegerea unui camin perfect pentru dumneavoastra si familia pe care ati intemeiat-o.

In plus, nu vom percepe nici un comision de achizitie, iar pentru apartamentele noi din Complex Politehnica, Novum Invest va ofera mai multe modalitati de plata, precum plata Cash, credit ipotecar sau credit "Prima Casa".

Intrucat este un proiect nou inca in dezvoltare, echipa Novum Invest urmeaza sa posteze mai multe detalii si informatii, precum si poze cu apartamentele noi din Complex Politehnica, zona Politehnica in viitorul cel mai apropiat. Pentru mai multe detalii si informatii despre apartamentele noi din ansamblul rezidential Complex Politehnica, personalul Novum Invest va sta oricand la dispozitie, la numarul de telefon 0722.434.557 / 0723.551.494 sau la adresa de e-mail contact@novum.ro.

Cu noi, aveti siguranta ca veti beneficia de caminul mult visat, in zonele de interes ale capitalei.