Proiecte in lucru

De ce Novum Invest?

Apartamente finalizate
Apartamente in lucru
Proiecte finalizate
Ani experienta
Proiecte in lucru
Proiecte viitoare

Ce ne recomanda?

Novum Invest este unul dintre cei mai de succes dezvoltatori imobiliari din Bucuresti, cu o experienta de 10 ani pe piata din Romania si principalul ajutor pentru cei care sunt in cautarea unui camin mult visat. Cu 3004 apartamente locuite, 14 proiecte finalizate si 5 in lucru, Novum Invest are o oferta variata de locuinte, de la garsoniere si pana la apartamente decomandate, de 2 si 3 camere sau duplexuri, in zone diverse ale capitalei.

Oferta de apartamente este adresata atat celor care isi doresc sa locuiasca intr-o zona business, cat si celor care fug de aglomeratia orasului. Apartamentele noi de vanzare din Bucuresti doresc sa indeplineasca toate cerintele unui camin primitor, modern si elegant.

Facilitati garantate de Novum Invest

Dintre cele mai importante beneficii garantate de Novum Invest pentru oricare apartament nou de vanzare in Bucuresti, precizam posibilitatea alegerii finisajelor interioare, structura de rezistenta de calitate, precum si numeroasele facilitati din apropierea complexurilor: acces rapid la mijloace de transport in comun, parcuri, centre comerciale, supermarketuri, zone de agrement, spalatorii, dar si multe alte locatii utile, pe care sa le puteti folosi zilnic.

Cu Novum Invest, aveti siguranta ca apartamentul nou are parte de finisaje interioare moderne si functionale, precum placaje de granit de 1,5 cm pe holul de acces si casa scarii, interioare imbracate cu marmura sau travertin, gresie si faianta (Saloni Spania), parchet din lemn stratificat, tamplarie PVC Salamander pentacamerala, bai complet utilate cu obiecte sanitare premium plus (Roca, Villeroy&Boch, Grohe), centrala termica proprie (Immergas), balustrade aluminiu cu sticla securizata (Tamoglass) si multe alte utilitati.