Apartamente Noi de vanzare zona 13 Septembrie

Prezentare ansamblu rezidential

Programează o vizită / Cere ofertă

CAPTCHA

Sunt de acord cu termenii si conditiile

 

Localizare pe hartă

Facilităţi

Apartamente de vanzare noi - zona 13 septembrie

Daca doriti sa va mutati intr-o zona linistita, curata si civilizata, ansamblul rezidential Lacul Morii poate fi exact ce aveti nevoie. Acest complex rezidential reprezinta unul dintre noile proiecte ale Novum Invest, unul dintre dezvoltatorii imobiliari de top din capitala, ce vine in intampinarea tuturor nevoilor clientilor sai cu cladiri de apartamente de o calitate incontestabila si cu un aspect estetic deosebit, practic si modern. Apartamentele noi din zona Lacul Morii sunt ideale atat pentru tineri, cat si pentru familiile cu copii, iar zona este una ideala datorita faptului ca ofera rezidentilor sai acces imediat la unele dintre cele mai importante zone comerciale ale Bucurestiului, cum ar fi Militari, Cotroceni sau Drumul Taberei.

De ce sa alegeti apartamentele noi din 13 septembrie?

Ansamblurile rezidentiale pe care Novum Invest le-a realizat in cei 7 ani de experienta, precum și cele care sunt in curs de finalizare, reprezinta cumulul pasiunii și profesionalismului cu care dezvoltatorul nostru imobliar lucreaza, indiferent de proiect. Astfel, orice familiei sau viitor rezident va putea beneficia de caminul mult visat, intr-un spatiu primitor, elegant și modern.

Apartamentele noi din 13 septembrie fac parte din noul proiect demarat de Novum Invest in sectorul 5. Imobilul de locuinte reprezinta unul dintre proiectele in desfașuare ale dezvoltatorului imobiliar și locul in care viitorii cumparatori vor putea beneficia de apartamente de 2, respectiv 3 camere, intr-o zona de interes a Bucureștiului. Imobilul de locuinte din 13 septembrie reprezinta unul dintre cele mai moderne proiecte demarate de Novum Invest și locul in care oricine iși poate gasi caminul ideal, beneficiind de o serie numeroasa de avantaje.

Apartamentele noi din sectorul 5, din cadrul viitorului proiect, fac parte dintr-un imobil de locuinte cu o structura de rezistenta consolidata, cu o mare rezistenta și stabilitate la solicitari statice, dinamice, inclusiv cele seismice. De asemenea, cei care urmeaza sa aleaga unul dintre apartamentele noi din 13 septembrie, vor beneficia de posibilitatea alegerii finisajelor interioare, pentru care Novum Invest garanteaza calitatea și fiabilitatea. Interioarele urmeaza a fi finisate cu cele mai calitative materiale de constructii și echipate cu sisteme sanitare și termice proprii.

Fiindca este un dezvoltator imobiliar, Novum Invest percepe un comision de 0% la orice achizitie de apartamente noi in sectorul 5, din cadrul imobilului 13 septembrie. De asemenea, viitorii clienti au posibilitatea de a plati prin mai multe metode, precum plata Cash, credit "Prima Casa", credit ipotecar sau printr-un parteneriat cu BCR.

Nu in cele din urma, facilitatile din aproprierea imobilului unde se afla apartamentele noi din 13 septembrie va vor oferi accesul rapid catre mijloacele de transport in comun, școli, centre comerciale și institutii publice de interes.

Pentru ca este un proiect in desfașurare, echipa noastra, Novum Invest, urmeaza sa posteze mai multe detalii despre apartamentele noi din sectorul 5 in viitorul cel mai apropiat. Pentru informatii și date care va sunt de interes, nu ezitati sa ne contactati, la numerele de telefon 0722.181.025 sau la adresa de e-mail office@novuminvest.ro.


Parerile clientilor despre dezvoltatorul imobiliar Novum Invest pentru Ansamblul Apartamente Noi de vanzare zona 13 Septembrie: 5.00 / 5 (11 voturi)