Spatii comerciale in ansambluri rezidentiale

Novum Invest este unul dintre cei mai de succes dezvoltatori imobliari din Romania, cu o experienta in spate de 7 ani, 326 de apartamente locuite, 8 proiecte imobiliare finalizate si 4 in lucru. Din dorinta de a satisface cerintele tuturor clientilor, indiferent ca este vorba despre spatii de locuit sau spatii comerciale, Novum Invest detine cea mai larga oferta de locuinte, in ansambluri rezidentiale moderne si elegante. Fiind un dezvoltator imobliar, Novum Invest percepe un comision de 0% la orice achizitie, pentru ca spatiile oferite sa fie avantajoase pentru orice buget.

Locatiile spatiilor comerciale de vanzare/ inchiriere

Fiindca isi doreste sa satisfaca toate cerintele viitorilor rezidenti, dezvoltatorul imobiliar Novum Invest pune la dispozitia clientilor spatii comerciale de vanzare si de inchiriere in Bucuresti, atat in locatii ferite de aglomeratia orasului, cat si in zone apropiate de centrul capitalei. Astfel, Novum Invest asigura vanzarea de spatii comerciale in Bucuresti, precum si inchirierea lor, in cadrul ansamblurilor rezidentiale Prelungirea Ghencea, respectiv Nerva Traian (Ion Minulesc). Profesionalismul, precum si calitatea serviciilor oferite de Novum Invest se regasesc in fiecare proiect in parte, astfel ca spatiile comerciale de vanzare si inchiriere in Bucuresti vor beneficia de aceleasi numeroase facilitati.

Beneficiile spatiilor comerciale de la Novum Invest

Pe langa locuinte, Novum Invest asigura si vanzari si inchirieri de spatii comerciale in Bucuresi, in doua dintre cele 8 proiecte rezidentiale finalizate. Astfel, in locatiile Nerva Traian, respectiv Prelungirea Ghencea, dezvoltatorul nostru imobiliar pune la dispozitie spatii comerciale de tip open space, care pot fi folosite drept spatii de activitate pentru saloane de infrumusetare, clinici medicale, sali de fitness, farmacii, magazine mici, dar si supermarketuri, locuri de joaca pentru cei mici si pentru multe alte domenii si activitati. Asa cum si-a obisnuit toti clientii, Novum Invest ofera aceleasi numeroase beneficii si pentru spatiile comerciale de inchiriat, respectiv de vanzare in Bucuresti.

Pentru ansamblul rezidential Nerva Traian, inchirierea si vanzarea spatiilor comerciale se face cu posibilitatea de compartimentare a spatiului de tip open-space, in functie de viitoarea utilitate a acestuia. Suprafata spatiilor comerciale incepe de la 98 mp si urca pana 811 mp, locatiile fiind destinate pentru eventuale birouri, supermarketuri, precum si pentru alte servicii propuse de viitorul beneficiar. Avantajele achizitiei sau cumpararii unui spatiu comercial in cadrul ansamblului Nerva Traian sunt finisajele interioare de cea mai buna calitate, deschiderea imobilului la o strada principala si mereu circulata, precum si distanta mica pana la statia de metrou Timpuri Noi.

Ansamblul Rezidential Prelungirea Ghencea vine in intampinarea clientilor cu aceleasi servicii de calitate pentru inchirierea si vanzarea de spatii comerciale, cu suprafete cuprinse intre 211 si 422 mp. Spatiile pot fi compartimentate dupa cerintele clientului ori pot fi lasate de tip open space, putand fi folosite pentru diferite tipuri de servicii, de la cele farmaceutice, pana la cele de infrumusetare. Imobilul rezidential are intrarea direct dinspre Soseaua Prelungirea Ghencea, precum si o statie RATB, in fata ansamblului.

Atunci cand aveti nevoie de spatii comerciale de inchiriere ori spatii comerciale de vanzare in Bucuresti, apelati cu incredere la proiectele noastre, Novum Invest, pentru afaceri desfasurate in medii elegante, primitoare si modern amenajate.