Apartamente noi de vanzare Prelungirea Ghencea


Locatie
Cere Oferta
  • Finisaje interioare la alegere
  • Montare tamplarie
  • Instalatii sanitare si termice
  • Modalitati de plata variate
2 camere Tip 1
Apartament 2 camere tip 1 Prelungirea Ghencea
Pret: 39.990 Euro Suprafata construita: 58,37 mp Suprafata totala: 44,22 mp Adresa: Prelungirea Ghencea, nr. 245, sector 6
2 camere Tip 2
Apartament 2 camere tip 2 Prelungirea Ghencea
Pret: 46.570 Euro Suprafata construita: 86,72 mp Suprafata totala: 65,70 mp Adresa: Prelungirea Ghencea, nr. 245, sector 6
3 camere Tip 3
Pret: 59.900 Euro Suprafata construita: 94,10 mp Suprafata totala: 71,29 mp Adresa: Prelungirea Ghencea, nr. 245, sector 6
3 camere Tip 2
Apartament 3 camere tip 2 Prelungirea Ghencea
Pret: 60.000 Euro Suprafata construita: 81,60 mp Suprafata totala: 62,77 mp Adresa: Prelungirea Ghencea, nr. 245, sector 6
3 camere Tip 1
Apartament 3 camere tip 1 Prelungirea Ghencea
Pret: 65.000 Euro Suprafata construita: 104,45 mp Suprafata totala: 80,35 mp Adresa: Prelungirea Ghencea, nr. 245, sector 6

Apartamente noi de vanzare in ansamblul rezidential Prelungirea Ghencea

Novum Invest este dezvoltatorul imobiliar din Bucuresti cu o experienta de 7 ani in domeniul achizitiilor imobiliare si ale carui proiecte au devenit, de-a lungul timpului, caminul mult visat pentru zeci de familii. Oferta de locuinte oferita de Novum Invest este una diversificata, pornind de la garsoniere noi, pana la apartamente de 2 si 3 camere decomandate, in zone business ale Bucurestiului, precum si in locatii ferite de aglomeratia orasului.

Fiindca este un dezvoltator imobiliar, Novum Invest percepe un comision de 0% la orice achizitie imobiliara, pentru ca din ce in ce mai multa lume sa se poata bucura de facilitatile cu care locuintele oferite de noi vin la pachet. Unul dintre proiectele de succes ale dezvoltatorului imobiliar din Bucuresti este ansamblul rezidential Prelungirea Ghencea, locul unde puteti gasi apartamente noi de vanzare in sector 6, care vin la pachet cu o serie de facilitati de neratat, precum si preturi adaptate oricarui buget.

Tipuri de apartamente noi in Ansamblul Prelungirea Ghencea

Fiindca Novum Invest isi doreste sa multumeasca un numar cat mai mare de cumparatori, dezvoltatorul imobiliar va ofera apartamente de vanzare in Prelungirea Ghencea de 2 camere, respectiv de 3 camere, ale caror facilitati sa corespunda si cerintelor dumneavoastra.

Prima categorie de apartamente noi de vanzare in sector 6, din cadrul ansamblului rezidential Prelungirea Ghencea, este cea de locuinte cu 2 camere. Apartamentele de 2 camere sunt de 2 tipuri, diferenta fiind de suprafata si pret. Astfel, aveti posibilitatea de a alege apartamente de 2 camere cu preturi incepand cu 39.900€ si oprindu-se la suma de 46.570€. Suprafata utila totala a apartamentelor noi de vanzare cu 2 camere variaza de la 58,37 mp si pana la 86,72 mp.

Cea de-a doua categorie de apartamente noi din cadrul ansamblului rezidential Prelungirea Ghencea este cea de apartamente cu 3 camere, de 3 tipuri. Preturile pornesc de la 55.900 € si urca pana la 65.000 €, in functie de suprafata si facilitatile locuintei. Cei care aleg un apartament de 3 camere la un pret mai ridicat, vor beneficia si de gradina in proprietatea imobililui, cu suprafata variind intre 31 si 45 mp. Apartamentele de 3 camere beneficiaza de o compartimentare care sa transforme spatiul interior in unul aerisit si util.

Facilitatile apartamentelor noi din sectorul 6

Fiindca Novum Invest isi doreste ca toti clientii sa beneficieze de aceleasi avantaje, indiferent de ansamblul rezidential pe care il aleg, dezvoltatorul imobiliar le pune la dispozitie apartamente noi de vanzare in sectorul 6, care vin la pachet cu numeroase facilitati.

La achizitia oricarui apartament din Prelungirea Ghencea, beneficiati de finisaje interioare la alegere, de cea mai buna calitate, montare tamplarie, instalatii sanitare si termice, precum si modalitati de plata variate, care sa fie avantajoase oricarui buget. De asemenea, aveti facilitati in apropierea complexului de locuinte, precum scoli, statie RATB, supermarketuri si acces direct din Soseaua Prelungirea Ghencea.

Cu Novum Invest, aveti parte de apartamente noi in sector 6, in unul dintre proiectele de succes ale dezvoltatorului imobiliar din Bucuresti, ansamblul rezidential Prelungirea Ghencea.
Parerile clientilor despre dezvoltatorul imobiliar Novum Invest pentru Ansamblul Apartamente noi de vanzare Prelungirea Ghencea: 5.00 / 5 (12 voturi)