Apartamente Noi de vanzare zona 13 Septembrie


Locatie
Cere Oferta
  • Finisaje interioare la alegere
  • Montare tamplarie
  • Instalatii sanitare si termice
  • Modalitati de plata variate
2 camere Tip 1
Pret: 74.900 Euro Suprafata construita: 62.00 mp Suprafata totala: 46.50 mp Adresa: Str. Botorani, nr. 6A-6B, Bucuresti
2 camere Tip 2
Pret: 66.900 Euro Suprafata construita: 54.60 mp Suprafata totala: 40.95 mp Adresa: Str. Botorani, nr. 6A-6B, Bucuresti
2 camere Tip 3
Pret: 82.900 Euro Suprafata construita: 69.14 mp Suprafata totala: 51.85 mp Adresa: Str. Botorani, nr. 6A-6B, Bucuresti
2 camere Tip 4
Pret: 79.900 Euro Suprafata construita: 67.10 mp Suprafata totala: 50.32 mp Adresa: Str. Botorani, nr. 6A-6B, Bucuresti
2 camere Tip 5
Pret: 82.900 Euro Suprafata construita: 73.32 mp Suprafata totala: 54.99 mp Adresa: Str. Botorani, nr. 6A-6B, Bucuresti
3 camere Tip 1
Pret: 109.900 Euro Suprafata construita: 95.67 mp Suprafata totala: 71.75 mp Adresa: Str. Botorani, nr. 6A-6B, Bucuresti
3 camere Tip 2
Pret: 124.900 Euro Suprafata construita: 106.6 mp Suprafata totala: 79.95 mp Adresa: Str. Botorani, nr. 6A-6B, Bucuresti
3 camere Tip 3
Pret: 134.900 Euro Suprafata construita: 117.02 mp Suprafata totala: 87.76 mp Adresa: Str. Botorani, nr. 6A-6B, Bucuresti

Apartamente de vanzare noi - zona 13 septembrie

Din dorinta ca un numar tot mai mare de familii sa aiba parte de locuinta mult visata, dezvoltatorul nostru imobiliar, Novum Invest, detine o experienta de 7 ani in domeniul imobiliar, timp in care a vandut și inchiriat 326 de apartamente și a finalizat 8 proiecte imobiliare. Pasiunea pe care o punem in fiecare proiect demarat, precum și ascensiunea puternica pe piata imobiliara din București, ne-a determinat sa ne continuam munca in aceeși directie și sa demaram noi proiecte de ansambluri rezidentiale, precum și de imobile de locuinte mai mici. Unul dintre proiectele in lucru este reprezentat de imobilul de locuinte 13 septembrie, locul unde punem la dispozitie apartamente noi in sectorul 5, care beneficiaza de aceleași beneficii cu care Novum Invest și-a obișnuit toti clientii.

De ce sa alegeti apartamentele noi din 13 septembrie?

Ansamblurile rezidentiale pe care Novum Invest le-a realizat in cei 7 ani de experienta, precum și cele care sunt in curs de finalizare, reprezinta cumulul pasiunii și profesionalismului cu care dezvoltatorul nostru imobliar lucreaza, indiferent de proiect. Astfel, orice familiei sau viitor rezident va putea beneficia de caminul mult visat, intr-un spatiu primitor, elegant și modern.

Apartamentele noi din 13 septembrie fac parte din noul proiect demarat de Novum Invest in sectorul 5. Imobilul de locuinte reprezinta unul dintre proiectele in desfașuare ale dezvoltatorului imobiliar și locul in care viitorii cumparatori vor putea beneficia de apartamente de 2, respectiv 3 camere, intr-o zona de interes a Bucureștiului. Imobilul de locuinte din 13 septembrie reprezinta unul dintre cele mai moderne proiecte demarate de Novum Invest și locul in care oricine iși poate gasi caminul ideal, beneficiind de o serie numeroasa de avantaje.

Apartamentele noi din sectorul 5, din cadrul viitorului proiect, fac parte dintr-un imobil de locuinte cu o structura de rezistenta consolidata, cu o mare rezistenta și stabilitate la solicitari statice, dinamice, inclusiv cele seismice. De asemenea, cei care urmeaza sa aleaga unul dintre apartamentele noi din 13 septembrie, vor beneficia de posibilitatea alegerii finisajelor interioare, pentru care Novum Invest garanteaza calitatea și fiabilitatea. Interioarele urmeaza a fi finisate cu cele mai calitative materiale de constructii și echipate cu sisteme sanitare și termice proprii.

Fiindca este un dezvoltator imobiliar, Novum Invest percepe un comision de 0% la orice achizitie de apartamente noi in sectorul 5, din cadrul imobilului 13 septembrie. De asemenea, viitorii clienti au posibilitatea de a plati prin mai multe metode, precum plata Cash, credit "Prima Casa", credit ipotecar sau printr-un parteneriat cu BCR.

Nu in cele din urma, facilitatile din aproprierea imobilului unde se afla apartamentele noi din 13 septembrie va vor oferi accesul rapid catre mijloacele de transport in comun, școli, centre comerciale și institutii publice de interes.

Pentru ca este un proiect in desfașurare, echipa noastra, Novum Invest, urmeaza sa posteze mai multe detalii despre apartamentele noi din sectorul 5 in viitorul cel mai apropiat. Pentru informatii și date care va sunt de interes, nu ezitati sa ne contactati, la numerele de telefon 0722.434.557 sau la adresa de e-mail office@novuminvest.ro.
Parerile clientilor despre dezvoltatorul imobiliar Novum Invest pentru Ansamblul Apartamente Noi de vanzare zona 13 Septembrie: 5.00 / 5 (11 voturi)